Пучок кропу — і сніданок на столі: чудовий спосіб забути про голод до обіду
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Не тільки смачно, а ще й бюджетно
Скільки б варіантів сніданків не вигадали кулінари, найпопулярнішим варіантом все одно вважаються страви з лавашем. Вони готуються швидко, виходять смачними та ситними.
А якщо вдома виявився пучок кропу та пачка сиру, то можна приготувати фантастичні трикутники за рецептом "На пенсії". Це відмінний варіант, якщо хочеться поспати й не хочеться поратися з тістом. Смачний, оригінальний сніданок змусить забути всіх про голод до обіду.
Як приготувати трикутники з лаваша із зеленню та сиром
Інгредієнти:
- лаваш — 1 упаковка;
- сир — 250 г;
- твердий сир — 150 г;
- курячі яйця — 3 шт.;
- часник — 4 — 5 зубчиків;
- кріп — 1 пучок;
- сіль, олія — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- На великій тертці натираємо твердий сир, солимо його, додаємо сир і все ретельно перемішуємо.
- Часник натираємо на дрібній тертці, зелень подрібнюємо. Підготовлені інгредієнти відправляємо у начинку та ретельно все перемішуємо.
- В окремій мисці збиваємо 2 яйця, відправляємо в начинку і все ретельно перемішуємо.
- Лаваш нарізаємо на смужки завширшки по 15 сантиметрів і розрізаємо навпіл, викладаємо по столовій ложці начинки й згортаємо у вигляді трикутних конвертиків. Усі краї трикутника мають бути закриті, щоб начинка не висипалася.
- Яйце, що залишилося, збиваємо в тарілці до однорідного стану, солимо і перемішуємо. Вмочаємо в ньому всі трикутники.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо трикутники й обсмажуємо їх на невеликому вогні з двох боків до рум’яності.
Залишився лаваш? Приготуйте з нього лінивий хачапурі — і ви ахнете від задоволення.