Баклажани зі смаком грибів: цей простий інгредієнт перетворить звичний овоч на справжній делікатес

Читать на русском
Автор

Виходить дуже смачно

Раніше ми ділилися рецептом ніжних тушкованих баклажанів зі сметаною, а тепер пропонуємо приготувати ці овочі в зовсім іншому варіанті. Цей рецепт особливий тим, що баклажани набувають смаку й текстури, дуже схожих на гриби. Завдяки простим інгредієнтам та невеликій хитрості в приготуванні, страва виходить ароматною, поживною й водночас незвичайною.

Рецептом в Instagram поділилась блогерка yummy_food_uaa.

Інгредієнти:

  • 0.5 кг баклажанів
  • 2 яйця
  • 1 середня цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • смакова приправа з ароматом грибів(можна просто сіль)
  • чорний мелений перець

Як приготувати баклажани "як гриби"

  1. Баклажани очистити від шкірки та нарізати крупним кубиком.
  2. Яйця злегка збити, залити баклажани, перемішати. Залишити на 2 години маринуватись, періодично перемішуючи. Можна поставити в холодильник.
  3. Цибулю нарізати дрібно, злегка обсмажити. Додати баклажани та смажити до готовності, періодично помішуючи, на маленькому вогні.
  4. В кінці смаження додати спеції та часник. За бажанням можна додати сметану.