Гості точно попросять рецепт: як приготувати соковиті котлети "Пташине молоко" з секретною начинкою

Читать на русском
Автор

За цим рецептом виходять дуже смачні та соковиті курячі котлети

Якщо звичайні котлети вам уже приїлися, спробуйте приготувати щось незвичне — котлети "Пташине молоко". Це ніжна, соковита страва з курячого фаршу з ароматною начинкою з варених яєць, плавленого сирка, вершкового масла та зелені. Такий варіант урізноманітнить повсякденне меню й точно сподобається всій родині.

Покроковим рецептом котлет "Пташине молоко" поділилася фудблогерка an.cookbook.

Інгредієнти

  • Фарш курячий — 650 г
  • Хліб — 100 г
  • Молоко — 150 мл
  • Сіль
  • Перець

Начинка:

  • Яйця варені — 4 шт.
  • Плавлені сирки — 2 шт.
  • Вершкове масло — 90 г
  • Кріп
  • Сіль
  • Сухий часник

Паніровка:

  • Яйця — 2 шт.
  • Сухарі панірувальні

Етапи приготування

  1. Білий хліб замочуємо у молоці.
  2. До курячого фаршу додаємо сіль, перець, розмочений хліб і добре все вимішуємо.
  3. Готуємо начинку. Варені яйця, плавлені сирки, масло, кріп, сіль, часник розминаємо виделкою.
  4. Формуємо котлети. Вологими руками на розплющену порцію фаршу викладаємо начинку (приблизно 2 ч.л.), завертаємо фарш, формуючи мішечок, і надаємо форми котлети.
  5. Котлети обвалюємо в яйці та панірувальних сухарях.
  6. Викладаємо на деко і запікаємо 25-30 хвилин (15 хвилин без конвекції і 10 хвилин з конвекцією).