Приготуєте, поки гості в дорозі: цей вологий шоколадний пиріг з'їдять до останнього шматочка

Читать на русском
Автор

Мокрий шоколадний пиріг готується просто та виходить вологим

Любителі шоколаду ймовірно уже приготували багато страв з його додаванням. Це може бути смачний сирний десерт, печиво чи торт.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом вологого шоколадного пирога, який готується швидко та виходить дуже смачним. А рецепт опублікували на порталі "Еxpress".

Як приготувати вологий шоколадний пиріг

Інгредієнти:

  • чорний шоколад 60-70% — 227 г;
  • вершкове масло — 113 г;
  • яйця — 5 яйця;
  • цукор — 145 г;
  • какао — 3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Вершкове масло та шоколад помістити у сотейник та прогрівати на слабкому вогні до отримання шоколадного соусу.
  2. Залишити охолоджуватися.
  3. Яйця збити міксером до пишної суміші.
  4. Додати цукор та продовжувати збивати протягом 6 хвилин.
  5. Потрохи влити розтоплений шоколад та обережно вмішати лопаткою. Це варто робити повільно, щоб тісто не осіло.
  6. Вилити суміш у підготовлену форму та випікати протягом 30 хвилин у заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці, допоки пиріг не підійметься і злегка потріскається на поверхні.