Хрумкі та з "вогником": як приготувати фаршировані зелені помідори

Читать на русском
Автор

Закуска, яка вразить ваших гостей

Якщо ви любите страви "з вогником", тоді цей рецепт має вам сподобатись. Фаршировані зелені помідори виходять хрусткими, ароматними та з приємною гостринкою. Готувати їх дуже просто, але пам’ятайте, що через велику кількість гіркого перцю працювати з овочами краще в рукавичках. Так ви вбережете руки від подразнення та зможете спокійно насолоджуватися процесом приготування.

Рецептом на сторінці в Instagram поділилась katya_stepanenkoo.

Інгредієнти:

  • 5 кг зелених помідорів
  • 500 г моркви
  • 300 г гіркого перцю
  • 3 головки часнику
  • Очищена вода
  • 2 ст. л. солі на 1 літр води

Як приготувати фаршировані зелені помідори

  1. Помідори миємо і розрізаємо навхрест не до кінця, так щоб можна було начинити і він не розпався.
  2. Моркву, перець, часник перебиваємо блендером або перекручуємо через мʼясорубку.
  3. Сумішшю овочів начиняємо помідори.
  4. Складаємо фаршировані помідори в банку чи пластикове відро, заливаємо розсолом доверху і закриваємо.
  5. Ставимо маринуватись в прохолодне місце.