Не пийте кави — спечіть її: рецепт фантастичного домашнього пирога
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 122051
Цей пиріг завдяки каві виходить особливо ароматним
Ми ділились рецептом дуже смачних пісних рогаликів. Тепер розповідаємо, як до кави чи чаю приготувати апетитний пиріг.
Цей домашній пиріг на кефірі зовсім нескладно готується. Рецептом поділились на порталі Pixelinform.
Інгредієнти:
- кефір – 0,5 ст.;
- розчинна кава – 3 ч. л.;
- яйця – 2 шт.;
- цукор – 1 ст.;
- вершкове масло – 100 г;
- борошно – 1 ст.;
- розпушувач – 10 г.
Спосіб приготування:
- Всі продукти повинні бути кімнатної температури. Тому їх краще заздалегідь дістати з холодильника. Борошно та розпушувач перед додаванням необхідно просіяти.
- Каву розводимо в невеликій кількості теплої води. Після цього змішуємо її з кефіром.
- До ароматної суміші додаємо яйця, попередньо збиті з цукром. Перемішуємо, тоді вводимо розм’якшене масло.
- Доводимо масу до однорідності та поступово всипаємо просіяні борошно та розпушувач. Замішуємо рідке тісто.
- Переливаємо його у форму, застелену пергаментом. Ставимо в попередньо розігріту духовку. Випікається такий пиріг близько 35-40 хвилин при 200 градусах.
Цей пиріг і сам по собі смачний та дуже ароматний. Але можна ще поліпшити випічку — приготувати до неї заварний крем. Ми розповідали, як це зробити.