Три ложки незвичайного продукту – і ваш пиріг зметуть ще гарячим
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5615
Рецепт для тих, хто не хоче стояти біля плити
Навряд чи знайдеться людина, яка не любить вранці поласувати смачною, ароматною кавою? А чи знаєте ви, що розчинну каву можна використовувати не тільки для приготування улюбленого напою, але і для надання пікантності улюбленій домашній випічці?
Сьогодні Pixelinform ділиться рецептом дивовижного кавового пирога. Це ідеальний варіант, якщо хочеться чогось солодкого, але не хочеться стояти біля плити. Такий пиріг вийде фантастично смачним за допомогою трьох ложок кави, а покращити його можна улюбленими інгредієнтами – наприклад, вершками чи полуницею.
Як приготувати кавовий пиріг
Інгредієнти:
- кефір — 0,5 ст.;
- кава швидкого приготування – 3 ч. л.;
- яйця – 2 шт.;
- цукор – 1 ст.
- вершкове масло – 100 г;
- борошно — 1 ст. л.;
- розпушувач — 10 г.
Спосіб приготування:
- Всі продукти заздалегідь дістаньте із холодильника, щоб вони були кімнатною температурою. Просіюємо борошно та розпушувач.
- Розчинну каву розводимо в невеликій кількості води, після чого розмішуємо її з кефіром. В отриману суміш додаємо збиті яйця з цукром та розм’якшене вершкове масло і тільки після цього додаємо всі сипучі інгредієнти.
- Ретельно перемішуємо усі інгредієнти. Отримане тісто відправляємо на деко в розігріту до 200 градусів духовку за температури 35-40 градусів.
Раніше "Телеграф" розповідав, як визначити якість кави ще у магазині. Ви будете впевнені як продукт.