Раз-два - і страва на столі: нереально смачний салат за лічені хвилини
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 103624
Салат із сиром косичка та корейською морквою сподобається тим, хто любить яскраві страви
Аби здивувати рідних не обов'язково готувати надскладні страви та стояти весь день біля плити. Можна просто запекти соковиту курку із золотистою скоринкою на вечерю та приготувати смачний салат із корейською морквою до гарніру.
Смак страви досить яскравий та пікантний, окрім цього салат дуже ситний. А рецептом смакоти з нами поділилися на порталі "Філіжанка кави".
Як приготувати салат з сиром "Косичка" та корейською морквою
Інгредієнти:
- копчений сир "Косичка" – 100 г;
- морква по-корейськи – 100 г;
- консервована кукурудза – 150 г;
- яйце куряче – 2 шт.;
- майонез – 3 ст. л.;
Спосіб приготування:
- Яйця відварити, почистити, натерти на великій тертці.
- Сир нарізати довжиною близько 3-4 см, розібравши на волокна.
- Змішати яйця, сир, моркву по-корейськи та кукурудзу, додати майонез, перемішати.
Якщо ви любите салати рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими кольорами.