Навіщо до кави додавати халву: на цей напій збіжаться всі сусіди
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 19205
Ви із задоволенням прокидатиметеся вранці
Без кави, що бадьорить, ми не уявляємо собі ранок, ми також п’ємо її протягом дня під час дружніх посиденьок або робочих нарад. Хтось "прокидається" з кавою в кав’ярні, хтось варить його вдома. Рецептів улюбленого напою неймовірна безліч.
Однак сьогодні ми разом із Shuba здивуємо вас незвичайним поєднанням – кавою з халвою. З цим насиченим напоєм з густою консистенцією та незвичайним смаком ви відкриєте всі грані кави. Східні напої підкорять не лише ваше серце, а й ваших близьких.
Як приготувати каву з халвою
Інгредієнти на 2 порції:
- халва — 100 г;
- кава мелена — 4 ч. л.;
- молоко — 100 мл;
- вода — 200 мл.
Спосіб приготування:
- Халву розімніть на тарілці за допомогою вилки.
- Молоко нагрійте у сотейнику на середньому вогні протягом 2-3 хвилин, але не кип’ятіть.
- Халву та молоко збийте за допомогою занурювального блендера протягом 1-2 хвилин.
- Каву заваріть будь-яким зручним та звичним вам способом. Ви можете зробити це в турці, кавомашині або гейзерній кавоварці. Якщо ви готуватимете в турці або гейзерці, то краще процідити через ситечко в чашки.
- Молоко з халвою перелийте у чашку з кавою. За бажанням додайте корицю, шоколад або сироп, але враховуйте насолоду халви.
Коли приготуйте каву, не змивайте кавову гущу в раковину та унітаз. Вона вам знадобиться.