Проста та оригінальна страва на свято: запечені фаршировані ніжки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5265
М’ясо залишається нереально соковитим
Ми розповідали, чим замінити м'ясо в "Чоловічому капризі", щоб стало значно смачніше. Тепер ділимось рецептом оригінальної святкової основної страви — фаршированих курячих ніжок з грибами та сиром.
Виходить дуже апетитно та соковито, а ще просто. Рецептом поділились на порталі "Порадниця".
Інгредієнти:
- Курячі гомілки — 6 шт.
- Печериці — 200 г
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Сир твердий — 100 г
- Зелень петрушки або кропу — 1 пучок
- Олію рослинна — 3-4 ст. л.
- Паприка — 1 ч. л.
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
- Для начинки печериці і цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на олії до готовності. М'ясо з курячих гомілок зрізаємо з кісток, видаляємо сухожилля. Частину м'яса дрібно нарізаємо.
- З'єднуємо в мисці м'ясо, гриби з цибулею, тертий сир і подрібнену зелень. Солимо і перчимо.
- Щільно наповнюємо фаршем курячі шкірочки. За допомогою кулінарної нитки закріплюємо заготовки.
- Викладаємо фаршировані гомілки у форму, застелену пергаментом або фольгою. Змішуємо олію з паприкою і змащуємо ніжки.
- Готуємо в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин. Потім видаляємо нитки і подаємо фаршировані гомілки гарячими.
Ця страва виходить дуже смачною і апетитною. Вона ідеально підходить для святкового столу, просто як смачна куряча буженина.