Смачніше, ніж шашлик: соковите м’ясо з картоплею на сковорідці
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 16828
Смачна страва з доступних продуктів
Приходячи ввечері після важкого трудового дня, готувати вечерю не завжди хочеться. Як варіант, можна замовити доставку або приготувати щось нескладне, але теж смачне.
Одним із варіантів є смачний плов за 30 хвилин або запечене м’ясо з картоплею на сковороді. А рецептом з нами поділилися на YouTube-каналі "Alina FooDee".
Як приготувати м’ясо з картоплею на сковороді
Інгредієнти:
- м’ясо (свинячий ошийок) – 700 г;
- картопля – 1 кг;
- цибуля – 4 шт.;
- часник — 1-2 зуб.;
- сіль — за смаком;
- чорний мелений перець – до смаку;
- мелений коріандр – 1 ч. л. без гірки;
- петрушка – невеликий пучок;
- вершкове масло – 20 г.
Спосіб приготування:
- М’ясо нарізати порційними шматочками.
- Обсмажити на сильному вогні до рум’яної скоринки та повної готовності, зняти зі сковороди.
- Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити 2 хвилини до прозорості, перекласти до м’яса.
- Картоплю розрізати на 4-6 частин залежно від розміру, обсмажити на вершковому маслі до готовності, перекласти до інших продуктів.
- Дрібно нарізати петрушку та часник.
- М’ясо, картоплю та цибулю посолити, поперчити, додати мелений коріандр, петрушку та часник, акуратно перемішати й можна подавати до столу.
Раніше ми публікували рецепт найсмачнішого салату всього з чотирьох інгредієнтів. Салат виходить насиченим та пікантним.