Ні запаху, ні жирних бризок: хитрий рецепт приготування мойви

Читать на русском
Автор
75894
Цей рецепт вирішить кілька проблем
Цей рецепт вирішить кілька проблем. Фото cesmak.info

Смачно, швидко та неймовірно просто

Ви не любите смажити улюблену мойву через запах і купи жирних бризок на плиті? Дуже дарма!

Разом з "Бабусиними рецептами" ми поділимося простим та швидким рецептом приготування улюбленої мойви. І найголовніше – вам не доведеться півдня мити кухню та провітрювати її. Одна маленька хитрість і смачна рибка на столі.

Як посмажити мойву без запаху та бризок

Інгредієнти:

  • мойва — 500 г;
  • борошно — 100 г;
  • сіль — 1 ч. л.;
  • паприка — 1 ч. л.;
  • перець — 1/2 ч. л.;
  • соняшникова олія – для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Мойву моєму і ретельно сушимо.
  2. В окрему тарілку насипаємо борошно, додаємо сіль, паприку та перець, ретельно перемішуємо.
  3. Обвалюємо мойву в отриманій сухій суміші з усіх боків.
  4. На обробній дошці розстеляємо папір для запікання, змащуємо рослинною олією по всій площі. На одну половину паперу викладаємо 6-7 риб, накриваємо другою половиною паперу і повертаємо краї — у вас повинен вийти закритий "конвертик" з рибою всередині.
  5. Конверт із рибою відправляємо у сковороду і смажимо на маленькому вогні протягом 5 хвилин. Перевертаємо на інший бік, смажимо також 5 хвилин. Пакет викладаємо на тарілку або обробну дошку та виймаємо смажену рибу.

Таким чином смажимо всю рибу і подаємо до столу з картопляним пюре. Смачного!