Яйце, два банани — і на столі фантастичний пиріг: простий рецепт для домашнього чаювання
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 33393
![Випічка виходить пишною та ароматною](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/5/6d/166ad4d4-8a0c82078dbef03340cdbecc8f52d6d5.jpg?v=7610_1)
Такий пиріг замінить навіть торт на святковому столі
Ароматна домашня випічка радує не лише смакові рецептори, а й дарує будинку особливу атмосферу затишку. Дім завжди асоціюються з приємними та теплими спогадами та зі смачною шарлоткою.
Сьогодні ми разом із "Бабусиними рецептами" поділимося рецептом бананового пирога, перед яким неможливо встояти. Готується він напрочуд швидко і просто — вам просто потрібно змішати всі інгредієнти та відправити в духовку. Ви не зможете встояти проти такої смакоти.
Як приготувати банановий пиріг
Інгредієнти:
- яйце – 1 шт.;
- сіль — щіпка;
- цукор – 80 г;
- ванільний цукор — 1 ч. л.;
- молоко – 150 мл;
- соняшникова олія – 60 мл;
- борошно — 150 г;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- банан – 2 шт.
Спосіб приготування:
- У миску розбиваємо яйце, висипаємо сіль, ванільний та звичайний цукор. Збиваємо все до однорідного стану.
- В отриману масу вливаємо молоко та соняшникову олію, ретельно перемішуємо всі інгредієнти. Туди ж додаємо борошно, розпушувач та замішуємо однорідне тісто.
- Банани чистимо і нарізаємо невеликими кружальцями.
- Сковороду змащуємо вершковим маслом та посипаємо цукром. На дно викладаємо підготовлені банани та заливаємо тістом. Накриваємо сковороду кришкою та на повільному вогні готуємо півгодини.
Готовий банановий пиріг посипаємо цукровою пудрою і подаємо з ароматною кавою. Смачного!