Ця закуска зникне зі столу першою: рецепт вирізки в теріяки та беконі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Апетитна страва у східному стилі
Складаючи меню на святковий стіл, кожна господиня намагається зробити його різноманітним, оригінальним та смачним. Так, гостей можна здивувати незвичайними салатами, наприклад, з пекінської капусти та грибів.
А на закуску можна подати свинячу вирізку, мариновану в теріяки та запечену в беконі. Її захочуть спробувати найпершою, запевняють на порталі "Say7".
Як приготувати свинячу вирізку, мариновану в теріяки та запечену в беконі
Інгредієнти:
- 400 г свинини (вирізки);
- 200 г бекону;
- 50 мл соєвого соусу;
- 50 мл соусу теріякі;
- 50 г кетчупу;
Спосіб приготування:
- Змішати соєвий соус і соус теріякі, додати кетчуп, перемішати.
- У соус викласти свинину, залишити на 30 хвилин.
- Бекон викласти внахльост, зверху викласти свинину.
- Загорнути краї бекону, загортаючи всередину свинину.
- Викласти м’ясо на фольгу, загорнути.
- Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 45 хвилин.
Також рекомендуємо звернути увагу на рецепт запеченого м’яса з сиром та помідорами. Воно готується легко, а в результаті виходить чудове частування.