На смак як справжня ікра: рецепт бюджетної намазки з оселедця
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 31368
Як приготувати "червону ікру" з оселедця
Ми розповідали, як дуже смачно замаринувати оселедець в вині. Тепер ділимось рецептом надзвичайно апетитної намазки з цієї смачної риби.
Ця закуска на смак і вигляд чимось нагадує червону ікру — і це чудовий варіант бюджетного перекусу. Окрім оселедця, знадобиться ще кілька простих продуктів. Як приготувати "червону ікру", розповіли на порталі ProstoWay.
Інгредієнти:
- Олія без запаху — 1 склянка;
- Томатний сік — 1 склянка;
- Манна крупа — 1 стакан;
- Невелика цибулина — 1 шт;
- Оселедець — 2-3 шт.
Спосіб приготування:
- Змішуємо олію і томатний сік. Обидві рідини наливаємо у каструльку та доводимо їх до кипіння.
- Як тільки рідина закипить, засипаємо манну крупу. Варимо, помішуючи, на невеликому вогні, до того моменту, поки манка не вбере в себе рідину і не набухне.
- Оселедці чистимо від кісточок та шкірки. Повинні вийти акуратні шматочки філе. Цибулю теж чистимо та нарізаємо на крупні шматочки.
- Рибу разом із цибулею пропускаємо на дрібну сітку через м’ясорубку. Рибну масу перемішуємо зі звареною манкою, коли вона трохи охолоне. Ретельно вимішуємо до однорідності та залишаємо до повного остигання.
- Закриваємо ємність кришкою чи харчовою плівкою. Забираємо в холодильник на кілька годин.
Смак закуски справді чимось нагадує ікру. Також ми розповідали, як прибрати із оселедця зайву сіль.