Навіть тісто замішувати не доведеться: королівський сирний пиріг за лічені хвилини
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1119
Легко готується, швидко з’їдається
Сир є популярним продуктом у холодильниках багатьох господинь. Ним можна поснідати, як самостійною стравою, зробити з нього сирники, солону намазку або спекти пиріг.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом рум’яного сирного пирога з хрусткою скоринкою та соковитою ніжною начинкою. Опублікували його на порталі "luzgin.info".
Як приготувати сирний пиріг
Інгредієнти:
Тісто
- 350 г борошна;
- 200 г вершкового масла;
- 180 г цукру;
- 1/2 ч. л. солі;
- 1/2 ч. л. соди;
Сирна начинка
- 500 г сиру;
- 4 яйця;
- 100 г цукру;
- 1 ч. л. ванільного цукру;
Спосіб приготування:
- Сир перетерти через сито.
- Яйця збити з цукром і ванільним цукром.
- Додати яйця до сиру, перемішати.
- Вершкове масло нарізати кубиками і розтерти вилкою разом з борошном і цукром до отримання крихт.
- Дно форми застелити пергаментом, змастити його та боки олією.
- Висипати більшу частину крихт на дно, утрамбувати на дні і зробити бортики.
- Викласти сирну начинку і зверху посипати крихтами, що залишилися.
- Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 50 хвилин.
А якщо ви любите сир, рекомендуємо приготувати пишну сирну ватрушку за рецептом "Телеграфа". Випічка здивує вас ароматом і приголомшливим смаком, що повертає дитинство.