Такі голубці можна їсти навіть у піст: чим замінити м'ясо
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 545
Чудова альтернатива звичайним голубцям
Навіть у піст хочеться харчуватися збалансовано та смачно. Само тому у мережі публікують безліч рецептів без додавання м'яса на будь-який смак та гаманець.
Так, у піст можна приготувати плов з грибами, зварити овочевий суп або навіть приготувати олів'є. А сьогодні ми пропонуємо звернути увагу на ще один варіант страви — голубці без м'яса, рецептом яких поділилися в Instagram-сторінці "olena_mykolaivna56".
Як приготувати голубці з грибами
Інгредієнти:
- печериці – 300 г;
- рис – 300 г;
- цибуля – 2 шт.;
- морква – 120 г;
- кетчуп – 300 г;
- вода – 500 мл
Спосіб приготування:
- Рис промити.
- Воду закип'ятити, всипати рис, посолити, варити 7 хвилин.
- Вимкнути та залишити вистигати.
- На олії обсмажити цибулю, додати моркву, обсмажити.
- Печериці почистити та порізати на невеликі шматочки, додати до цибулі з морквою, смажити на невеликому вогні 5-6 хвилин.
- Додати улюблені спеції та в кінці потертий часник, вимкнути вогонь.
- Розділити капусту на листочки, обрізати товсті частини, щоб легше закручувати голубці.
- Листки залити окропом.
- Змішати відварений рис та овочі з грибами, посолити за смаком.
- Поступово викладати начинку в листочки та закручувати голубці.
- За бажанням можна скласти в каструлю та протушкувати з томатною пастою, розведеною з водою.
Раніше ми публікували рецепт пісної пасти. Вона готується швидко, просто та неймовірно апетитно.