Просто залийте окропом перець — і здивуйтеся результату: хитрість від досвідчених кулінарів

Читать на русском
Автор
10211
Готувати тепер будете в рази швидше
Готувати тепер будете в рази швидше. Фото Freepik

Страви з болгарським перцем вийдуть у рази смачнішими

Болгарський перець ми звикли використовувати при приготуванні різноманітних страв. Проте чистити його — ще задоволення.

Мало хто знає, що його потрібно перед приготуванням ошпарити окропом. Як це розв'язати проблему, розповімо разом із Ukr.Media.

Навіщо болгарський перець ошпарювати окропом

Виявляється, цей трюк полегшує процес та покращує смак страви, особливо якщо ви плануєте її надалі фарширувати. Завдяки такому нехитрому трюку страви із болгарського перцю гратимуть новими фарбами. Вся річ у тому, що овочі стануть м’якшими, ароматними та ніжними.

Для цієї хитрощі вам знадобиться невелика кількість окропу та кухонної солі. У глибоку ємність потрібно налити в посуд кип’ячену воду та розчинити в ній одну чайну ложку солі.

В отриману суміш треба опустити перці, які плануються готувати та залишити їх у воді як мінімум 5 хвилин — після закінчення цього часу овочі стануть м’якими та еластичними. М’якуш позбудеться неприємної гіркоти, а перці буде простіше фарширувати

Якщо вам потрібно легко зняти шкірку з перцю болгарського, можна залишити овочі в окропі на 10 хвилин. Тоді перці стануть ще ніжнішими, просто тануть у роті.

Використовуйте цю хитрість і побачите, яким смачним вийде ваш фарширований перець. Близькі та друзі точно захочуть дізнатися про трюк.