Баклажани будете готувати тільки так: хитрий рецепт "з нюансом", який робить страву втричі смачнішою

Читать на русском
Автор
1959
Ситні і смачні баклажани з апетитною начинкою
Ситні і смачні баклажани з апетитною начинкою. Фото shuba.life

"Биті" баклажани стають смачнішими

Хто сказав, що вишукана страва має бути складною? Ми ділились рецептом апетитної курки у вершковому соусі. Тепер розповідаємо, як приготувати запечені баклажани з соковитим м'ясним фаршем.

Відбивання баклажанів — це той нюанс, який додасть їм особливої ніжності. Спробуйте і переконайтеся самі! "Телеграф" ділиться простим рецептом.

Інгредієнти:

  • баклажани
  • 400 г фаршу
  • кілька зубчиків часнику (до смаку)
  • цибуля
  • олія для смаження
  • твердий сир
  • сіль, перець, улюблені спеції

Спосіб приготування:

  1. Баклажани миємо та просушуємо. Кладемо їх на обробну дошку і кухонним молотком (можна скалкою) відбиваємо. Секрет у тому, щоб зробити їх м’якшими, але не розтрощити.
  2. Цибулю та часник чистимо та нарізаємо. Обсмажуємо цибулю, за хвилину до її готовності кладемо часник.
  3. Коли й він посмажиться, додаємо м’ясо. Обсмажуємо до готовності, солимо, перчимо, додаємо спеції.
  4. На кожному баклажані робимо повздовжний надріз. Начиняємо їх фаршем, засипаємо сиром.
  5. Випікаємо 40 хвилин (або до золотистої скоринки). Перед подачею посипаємо зеленню.

Страва дуже проста, але смачна і ситна. Також ми ділились рецептом апетитного літнього олів’є.