Баклажани будете готувати тільки так: хитрий рецепт "з нюансом", який робить страву втричі смачнішою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3163
"Биті" баклажани стають смачнішими
Хто сказав, що вишукана страва має бути складною? Ми ділились рецептом апетитної курки у вершковому соусі. Тепер розповідаємо, як приготувати запечені баклажани з соковитим м'ясним фаршем.
Відбивання баклажанів — це той нюанс, який додасть їм особливої ніжності. Спробуйте і переконайтеся самі! "Телеграф" ділиться простим рецептом.
Інгредієнти:
- баклажани
- 400 г фаршу
- кілька зубчиків часнику (до смаку)
- цибуля
- олія для смаження
- твердий сир
- сіль, перець, улюблені спеції
Спосіб приготування:
- Баклажани миємо та просушуємо. Кладемо їх на обробну дошку і кухонним молотком (можна скалкою) відбиваємо. Секрет у тому, щоб зробити їх м’якшими, але не розтрощити.
- Цибулю та часник чистимо та нарізаємо. Обсмажуємо цибулю, за хвилину до її готовності кладемо часник.
- Коли й він посмажиться, додаємо м’ясо. Обсмажуємо до готовності, солимо, перчимо, додаємо спеції.
- На кожному баклажані робимо повздовжний надріз. Начиняємо їх фаршем, засипаємо сиром.
- Випікаємо 40 хвилин (або до золотистої скоринки). Перед подачею посипаємо зеленню.
Страва дуже проста, але смачна і ситна. Також ми ділились рецептом апетитного літнього олів’є.