Готова за 6 днів: експрес-рецепт найсмачнішої вишневої наливки

Читать на русском
Автор
6188
Як приготувати вишневу наливку за тиждень
Як приготувати вишневу наливку за тиждень

Найсмачніший напій, який сподобається всім вашим гостям.

Сезон вишні вже добігає кінця, тому потрібно якнайшвидше збирати врожай і робити заготовки на зиму. Деякі домогосподарки ці червоні ягоди заморожують, інші варять різне варення або компоти, про один із рецептів якого ми писали раніше, однак і на цьому варіанти заготовок з вишні не закінчуються. Також можна приготувати смачну домашню наливку.

Експрес рецептом такої наливки, яка буде готова лише за 6 днів, поділилася кулінарний блогер Львова Ольга на своїй сторінці в Інстаграм. Також вона зауважила, що в принципі для цього напою можна брати будь-які ягоди. Наливка виходить

"На виході вийшло 0,7л. П’ється легко, не гірка " — додала Ольга.

Наливка з вишні: рецепт

Інгредієнти:

  • Вишня 300гр
  • Цукор 300гр
  • Цедра апельсина 2гр
  • Вода 50мл
  • Горілка 0,5л

Спосіб приготування:

  1. Вишню вибирайте хорошу, без червоточин, і засипте її цукром.
  2. Знімайте цедру апельсина дуже акуратно, щоб не було білих слідів.
  3. Води додайте зовсім небагато, аби змочити цукор.
  4. Кип’ятіть 2 хвилини, зніміть піну і остудіть. Перелийте в банку і додайте горілку. Щільно закрийте кришкою і приберіть на три дні в темне місце.
  5. Через три дні перелийте у пляшку і поставте на три дні у холодильник. Через цей час можна спробувати.

Раніше "Телеграф" розповів, як приготувати на зиму домашній кетчуп, а також ми ділилися рецептом полуничного варення із трьох інгредієнтів.