Набагато смачніше магазинних: напрочуд простий рецепт домашніх сардин

Читать на русском
Автор
1668
Домашні рибні консерви
Домашні рибні консерви. Фото botanichka.ru

Цей рецепт сардин на зиму освоїть навіть кулінар-початківець

Рибні консерви часто використовують для приготування новорічних закусок або салатів. Але не поспішайте купувати їх у магазині. Ті самі сардини легко і швидко заготовити в домашніх умовах. Важливо, що ви ручатиметеся за кожен інгредієнт закрутки з риби.

Рецепт консервованої риби на зиму публікує кулінарний портал topkulinar. Ви зможете легко заготовити сардини, а в банку не потрапить зайва луска або плавці. Така заготівля годиться і як доповнення до гарніру.

Інгредієнти:

  • 1 кг сардин
  • 1 ст. л. солі
  • Рослинна олія

Спосіб приготування:

  1. Очистити сардини зсередини, прибрати плавці та луску. Перекласти рибу в ємність, засипати сіллю та перемішати.
  2. Розкласти сардини по банках. Залити олією, залишивши близько сантиметра біля краю.
  3. Накрити банки кришками. Поставити банки у форму для запікання, застелену пергаментом.
  4. Поставити форму в холодну духовку та включити розігрів на 120 градусів. Готувати рибу шість годин.

Раніше "Телеграф" розповідав, як смачно та швидко приготувати шпроти в домашніх умовах.