Тільки цибуля, ковбаса та приправи: як з цих інгредієнтів приготувати найсмачніший німецький салат

Читать на русском
Автор
692
Німецький салат із ковбаси та цибулі
Німецький салат із ковбаси та цибулі. Фото www.essen-und-trinken.de

Найскладніше тут — порізати ковбасу

До улюбленого м’яса з гарніром хочеться ще смачного салату. Але що робити, якщо стояти біля плити і різати овочі не дуже хочеться?

Для цього можна приготувати німецький салат. За рецептом Ricantecooking в ньому всього два основні інгредієнти — улюблена ковбаса та цибуля. Але ось гірчично-оцтова заправка — просто пальчики оближеш!

Слід зазначити, що у рецепті вказано мінімальний час маринування ковбаси. Тут вас ніхто не обмежує — маринувати продукт можна бодай добу, від цього салат буде ще смачнішим. І не шкодуйте в салат меленого перцю – страва має бути пряною.

Як приготувати німецький салат з ковбасою

Інгредієнти:

Для салату:

  • 500 грамів улюбленої ковбаси;
  • 1 цибулина;
  • 1\3 пучка зеленої цибулі;
  • сіль, перець — на смак.

Для заправки:

  • 100 мл курячого або яловичого бульйону;
  • 1 ст. гірчиці;
  • 3 ст. червоного винного оцту;
  • 2 ст. рослинної олії.

Спосіб приготування:

  1. З ковбаси зняти шкірку, порізати кружальцями та помістити її у глибоку салатну миску.
  2. У невеликому посуді змішати усі інгредієнти для заправки.
  3. Додати заправку до ковбаси, добре перемішати та поставити в холодильник щонайменше на 1-2 години маринуватися.
  4. Через зазначений час додати цибулю, перець, перемішати та залишити маринуватися ще 15 хвилин.
  5. Подавати салат охолодженим, посипавши подрібненою цибулею.

А завтра можна скуштувати апетитний салат "Добра теща". Завдяки інгредієнтам він виходить неймовірно ситним.