Додайте в каву лавровий листок — і результат вас дуже здивує
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 1994
Мало хто знає про таке незвичайне поєднання
Без чашечки ароматної кави часто не обходиться жодного ранку. Напій пропонує заряджає енергією, добре бадьорить і дарує відмінний настрій.
Багато хто любить додавати в каву різні спеції, щоб зробити його смак ще більш насиченим. Традиційні добавки до напою — кориця або ваніль, гвоздика, імбир, а то й зовсім запашний перець. Однак мало хто додає у каву лавровий лист. Разом із "Главредом" розберемося, як його готувати і що особливого у такому напої.
Навіщо додавати до кави лавровий лист
Річ у тому, що таке поєднання — це не тільки незвичайний смак і пікантні нотки, які багатьом припадуть до смаку. Лавровий лист також здатний зробити напій дуже корисним.
А ще кава з лавровим листом — чудовий антидепресант, бореться зі втомою, і заразом відновлює нерви. Однак через тонізуючі особливості такого напою його варто пити до полудня.
Як правильно приготувати каву з лавровим листком
Прянощі потрібно додати до напою відразу після того, як ви його зварите і наллєте в чашку. У випадку, якщо ви п’єте розчинну каву, додайте лист відразу після того, як заллєте його окропом. Зачекайте кілька хвилин і дістаньте листочки, як тільки відчуєте характерний запах. Але не перетримайте, інакше напій може стати гірким.
Щоб кава була ароматною тривалий час, важливо її правильно зберігати. Дотримуйтесь їх і кави насолоджуйтесь напоєм.