Як перетворити вершкове масло на смачну намазку: хвилина — і страва готова
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 14085
Найсмачніша і найпростіша намазка на бутерброди
Вершкове масло – один із найпоширеніших продуктів для приготування бутербродів та закусок. Як правило, у багатьох ранок починається з тостом з олією та гарячим чаєм чи кавою. Бутерброд з олією зазвичай доповнюють рибою, ковбасою чи авокадо. Якщо вам набрид такий варіант, пропонуємо поліпшити його і приготувати неймовірну закуску.
Додайте лише кілька інгредієнтів за рецептом Рixelinform і перетворите вершкове масло на кулінарну смакоту. Гарантуємо — у вас вийде така незвичайна і дивовижна справа, що ви не спробуєте таке навіть у ресторані. До речі, це ще й зручно – намазку із вершкового масла можна зберігати у холодильнику три тижні.
Як приготувати намазку із вершкового масла
Інгредієнти:
- вершкове масло – 200 г;
- оливки — 10-12 шт.;
- лимонна цедра — 1 ч. л.;
- лимонний сік – 2 ст. л.;
- кріп — 2-3 гілочки;
- сіль – щіпка.
Спосіб приготування:
- Олію потрібно витягнути з холодильника і потримати при кімнатній температурі. Воно має стати м’яким.
- Дрібно нарізати оливки, кріп, цедру. Ці інгредієнти та лимонний сік змішати з олією.
- Далі залишається посолити намазку та можна дегустувати.
До речі, а якщо вершкове масло кинути в каструлю під час варіння пельменів, це спростить вам готування. Спробуйте і ви здивуєтеся.