Для сімейних посиденьок: секретний рецепт найніжнішого яблучного пюре
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2744
Напрочуд смачний десерт із простих продуктів
Як добре ласунам — у них такий величезний вибір варення: і смакота з чорної смородини, і малиновий джем, і десерт з цитрусових. Чи можливо взагалі ще урізноманітнити таку кількість рецептів?
Shuba пропонує приготувати яблучне пюре, але не просте, а із секретним інгредієнтом – із вершками. Цією ідеальною насолодою можна буде насолоджуватися зі звичайною булкою, а можна використовувати для випікання пирогів або тортів. Спробуємо?
Як приготувати яблучне пюре із вершками на зиму
Інгредієнти на 5 порцій:
- яблука – 3 кг;
- цукор — 600 г;
- сухі вершки — 200 г;
- вода — 800 г.
Спосіб приготування:
- Яблука добре помийте, очистьте від шкірки та серцевини, наріжте невеликими шматочками. Складіть у каструлю.
- Фрукти засипте цукром і додайте туди воду. Поставте каструлю на невеликий вогонь. Варіть часто помішуючи, доки яблука не почнуть розварюватися.
- Засипте цукром яблука, додайте воду і поставте каструлю на маленький вогонь. Варіть часто помішуючи, доки яблука не почнуть розварюватися.
- Масу зніміть з вогню і трохи остудіть. Перебийте блендером.
- Помішуючи до однорідності, посипаючи порціями сухі вершки.
- Отриману масу поставте на вогонь, проваріть 25 хвилин|мінути| постійно помішуючи.
- Перелийте в стерилізовані банки та закрийте кришками. Поставте під ковдру до охолодження.
Радимо також приготувати абрикосове варення. З такою смакотою ви насолоджуватиметеся пишними оладками всю зиму.