Заради таких яєць на грилі від шашлику відмовляться навіть м’ясоїди
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4535
Ви не повірите, що так можна було
Яйця – один із найважливіших продуктів у нашій кухні. Ми звикли їх смажити, готувати яйця пашот чи пишні омлети, додавати у випічку.
А ви намагалися приготувати яйця на грилі? Такій страві за рецептом "Важливо знати" здивуються навіть досвідчені кулінари, а м’ясоїди навіть відмовляться від улюблених шашликів, щоб скуштувати хоча б одне яйце. Спробуємо?
Як приготувати яйця на грилі
Інгредієнти:
- 9 курячих яєць;
- 1 ч. л. солі;
- 1 ч. л. перцю;
- 1 ст. л. подрібненої зелені;
- 3 дерев’яні шпажки.
Спосіб приготування:
- Замочіть попередньо шпажки у воді, щоб вони наситилися рідиною і не спалахнули. У кожному яйці акуратно проробіть голкою кілька крихітних дірочок. Продірявлені, але повні яйця розмістіть у формах для кексів.
- З промасленого паперу згорніть тонку трубочку, вставте в отвір, всипте через неї трохи солі та перцю. Повторіть процедуру з усіма яйцями.
- Шпажкою збовтайте вміст кожного яйця в шкаралупі, після чого форму з яйцями відправте в деко з водою. Деко поставте на 12 хвилин у розігріту до 175 градусів духовку в режимі обдування.
- Коли яйця охолонуть, наколіть по 3 яйця на шпажку і відправте на гриль на 2-3 хвилини. Страва готова!
Раніше "Телеграф" розповідав, що означає маркування на яйцях. Готуйте ідеально!