"Літня" Шуба за новим рецептом: гості не встануть з-за столу, доки всі не з’їдять

Читать на русском
Автор
31411
Цей літній варіант улюбленого салату готується набагато простіше
Цей літній варіант улюбленого салату готується набагато простіше. Фото odnaminyta.com

Такий салат готуватимете відрами

Оселедець під шубою або салат "Шуба" — дуже популярний салат, який готували ще наші мами та бабусі. Рецептів приготування цієї страви існує дуже багато, адже одні господині виключають із салату деякі інгредієнти, інші навпаки – додають.

Сьогодні ми приготуємо "літній" варіант цієї страви. Рецепт від "1 хвилина" дуже простий — в ньому є лише кілька інгредієнтів, а приготувати страву займе трохи часу. Спробуємо?

Як приготувати "літню" шубу

Інгредієнти:

  • картопля варена – 2 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • огірки — 2 шт.;
  • помідори – 2 шт.;
  • зелень (кріп та цибуля);
  • майонез, сіль, перець – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю та яйця відварюємо, чистимо і натираємо на великій тертці. Зелень дрібно нарізаємо. Огірки миємо, нарізаємо тонкими кільцями. Помідор теж миємо та нарізаємо часточками.
  2. На тарілці робимо сіточку з майонезу, зверху викладаємо картоплю, солимо і перчимо на свій смак, робимо сітку з майонезу.
  3. Далі викладаємо яйця, також солимо і перчимо, наносимо майонез.
  4. Наступний шар – дрібна нарізана зелень, яку також змащуємо майонезом.
  5. Зверху викладаємо огірки, також солимо і робимо сітку з майонезу.
  6. Далі викладаємо помідори, додаємо сіль та змащуємо майонезом.
  7. Готовий салат відправляємо на годину в холодильник для просочення і подаємо на стіл. Страву краще з’їсти на день приготування, інакше овочі почнуть давати сік.

Майонез для "літньої" Шуби приготуйте вдома за рецептом "Телеграфа". Смачного!