Потрібно лише три інгредієнти: такий пиріг готуватимете щодня

Читать на русском
Автор
563
Бюджетніше та простіше рецепта немає
Бюджетніше та простіше рецепта немає. Фото prostoway

Ваші діти забудуть про магазинні солодощі

Ароматна випічка здатна не тільки порадувати смакові рецептори, а й подарувати дому особливу атмосферу затишку. І якщо ви думаєте, що готувати смакоту своїми руками – це складно і дорого, то ми вас переконаємо у протилежному.

Рrostoway пропонує рецепт апельсинового пирога, у складі якого всього три інгредієнти — борошно, апельсин і згущене молоко. Приготувати його можна за хвилини, а результат вас точно вразить. За бажання можна зробити глазур з апельсина і згущеного молока і змастити випічку. Спробуємо?

Як приготувати апельсиновий пиріг.

Інгредієнти:

  • борошно — 220 г;
  • апельсин – 2,5 шт.;
  • згущене молоко — 400 г.

Спосіб приготування:

  1. Апельсини помийте, наріжте скибочками та покладіть у каструлю. Залийте цитруси водою та проваріть 5 хвилин. Дайте їм трохи охолонути та перебийте блендером у пюре.
  2. Борошно просійте, в мисці змішайте з апельсиновим пюре і згущеним молоком.
  3. Форму для випікання змастіть рослинною олією і трохи посипте борошном. Вилийте у форму тісто і відправте в духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.
  4. Поки пиріг випікається, за бажанням можна приготувати глазур. Для цього з половини апельсина вичавте сік і змішайте з 2 ложками згущеного молока.
  5. Готовий пиріг змастіть глазур’ю та подавайте на стіл.

А якщо хочете, щоб пиріг довго не черствів, додайте до нього один інгредієнт. Ви будете насолоджуватися випічкою кілька днів.