Бутерброди з намазкою за цим рецептом ви не встигатимете подавати на стіл

Читать на русском
Автор
1266
Відмінний варіант і для сніданку, і на перекус
Відмінний варіант і для сніданку, і на перекус. Фото shuba.life

Намазка виручить у разі раптового голоду

Різні намазки ми готуємо часто. Вони актуальні та у разі несподіваного голоду, і під час візиту несподіваних гостей для швидкого сніданку. Що може бути простіше та швидше, ніж дістати з холодильника паштет та змастити його на шматочок хліба?

Сьогодні ми разом із "Господинькою" поділимося рецептом неймовірної рибної намазки. Впевнені, що вона виручить вас не раз, адже готується просто та швидко з доступних продуктів, які завжди під рукою або у найближчому магазині. Бутерброди з такою намазкою з’їдатимуться за лічені секунди. Спробуємо?

Як приготувати намазку з рибних консервів

Інгредієнти:

  • батон чи багет;
  • яйця – 4 шт.;
  • морквина – 1 шт.;
  • часник – 3-4 зубчики;
  • плавлений сирок – 100 г;
  • рибні консерви – 1 шт.;
  • сіль перець – на свій смак;
  • майонез – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Хліб або багет наріжте, обсмажте шматочки на олії з обох боків до золотистого кольору. Теплі грінки натріть часником та сіллю.
  2. Рибні консерви в мисці перетріть виделкою, додайте натерту моркву.
  3. Яйця зваріть, очистьте, дістаньте жовтки та відправте в консерви.
  4. Білки разом із плавленим сирком натріть на тертці, відправте до інших інгредієнтів. Все посоліть, поперчіть, додайте майонез. Перемішайте намазку, нанесіть на грінки та подавайте до столу.

Рекомендуємо для перекушування приготувати приголомшливі гарячі бутерброди за рецептом "Телеграфа". Смачного!