На запах позбігаються сусіди: сирний "осінній" суп із копченостями
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Суп з копченостями і плавленим сиром виходить дуже ніжним, з приємним ароматом димку
Осінь — пора ароматних ситних супів. Цієї пори року можна приготувати не тільки смачний гарбузовий суп, але і сирний суп з копченостями.
Готується він легко і швидко, і надовго в каструлі не залишається. А рецептом з нами поділилися на порталі "Смачно дома".
Як приготувати сирний суп з копченостями
Інгредієнти:
- Свинина – 600 г
- Копчена ковбаса або інші копченості – 200 г
- Картопля – 600 г
- Плавлений вершковий сир – 400 г
- Морква – 350 г
- Цибуля – 250-270 г
- Морква – 350 г
- Духмяний перець – 3 шт.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Хмелі-сунелі – 1 ст. л.
- Сіль
- Чорний перець
- Вода – 2-2,5 л.
- Кріп — середній пучок
- Часник – 3-4 зуб.
Спосіб приготування:
- Свинину нарізати на невеликі шматки та обсмажити на сильному вогні до рум'яної скоринки.
- М'ясо перекласти в каструлю, додати духмяний перець, лавровий лист та хмелі-сунелі. Влити воду та варити з моменту закипання 35-40 хвилин.
- На сковороді обсмажити до золотистості нарзану кубиками цибулю, потім додати натерту моркву та готувати ще 3-4 хвилини.
- Через 40 хвилин після варіння у каструлю додати картоплю та засмажку.
- Додати копченості, нарізаний кубиками вершковий плавлений сир, посолити, поперчити, варити ще 15-20 хвилин.
- Нарізаний кріп змішати з тертим часником, додати в каструлю, перемішати і зняти з вогню.
А якщо ви любите супи, рекомендуємо також приготувати апетитне "Харчо". Його особливість у тому, що він готується лише з яловичини та вариться густим.