Вийдуть соковитими і не розваляться: смачні котлети у духовці
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Домашні котлети з фаршу виходять дуже соковитими та ніжними
Котлети готують із різних видів м'яса, риби або навіть овочів. Їх смажать, тушкують або запікають.
Сьогодні ми пропонуємо рецепт котлет у духовці, на приготування яких знадобиться менше часу, а страва вийде не пересушеною. А поділилися ним на порталі "Доброта".
Як приготувати котлети у духовці
Інгредієнти:
- 200 г яловичини
- 300 г свинини
- 1 цибулина
- 2 невеликих картоплини
- 2 яйця
- 3 зубчики часнику
- 0,5 ст. молока
- 3 скибочки білого хліба
- зелень на смак
- сіль і перець на смак
- 200 мл нежирної сметани для соусу (за бажанням)
Спосіб приготування:
- М'ясо та цибулю нарізати невеликими шматками, після чого пропустити через м'ясорубку.
- Картоплю натерти на дрібній тертці, додати до фаршу.
- Туди ж додати яйце, подрібнений часник, сіль, перець. Перемішати.
- Хліб залити молоком, залишити розмокнути, розімнути руками.
- До фаршу додати хлібну кашку та подрібнену зелень. Якщо фарш вийшов рідкуватим, можна додати трохи борошна або манки. Залишити на годину настоятися у холодильнику.
- Сформувати котлетки та викласти на застелене пергаментом деко.
- Запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
А якщо ви любите котлети, рекомендуємо приготувати їх з сиром за рецептом "Телеграфа". Попри простоту приготування, результат здивує ваші смакові рецептори.