Пару сирків і стільки ж яєць: простіше та смачніше закуски ви не знайдете
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 57709
Усі здивуються такій смакоті
Смачні, ароматні закуски – страви, які виручать нас у будь-якій ситуації: від несподіваних гостей до несподіваного голоду. Ми подаємо їх на стіл, снідаємо бутербродом з намазкою і беремо їх із собою в дорогу чи роботу.
Сьогодні ми разом із "Ідеями для сніданку та вечері" приготуємо неймовірну закуску із плавленого сиру. Декілька пікантних інгредієнтів – і звичайна страва перетвориться на неймовірну фантастику. Спробуємо?
Як приготувати закуску з плавлених сирків
Інгредієнти на 10-12 шт.:
- 270 г плавленого сиру;
- 2 яйця;
- 40-50 г майонезу;
- 2 зубчики часнику;
- 5-7 г білого хрону;
- 50 г волоських горіхів;
- сіль на ваш смак.
Спосіб приготування:
- Курячі яйця ретельно миємо, варимо в підсоленій воді до готовності 7-8 хвилин і охолоджуємо. Очищаємо їх і натираємо на тертці.
- Очищені волоські горіхи обсмажуємо на розігрітій сковороді та гарячими подрібнюємо гострим ножем.
- Часник чистимо від лушпиння, поділяємо на зубчики та подрібнюємо.
- У великій мисці з’єднуємо натерті яйця з плавленим сиром, додаємо часник, хрін та майонез, перемішуємо до однорідного стану.
- З отриманої маси формуємо вологими руками кульки, пануємо в подрібнених волоських горіхах і подаємо на стіл.
Рекомендуємо також приготувати фаршировані яйця "Мімоза" за рецептом "Телеграфа". Ви не залишитеся байдужим до такої страви.