Коханий попросить добавки, а його мама — рецепт: ситна вечеря з простих макаронів та фаршу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 23836
Італія на вашому столі
Безумовно, улюбленою стравою з макаронів і фаршу є макарони по-флотськи. Готується воно швидко та з мінімального набору продуктів.
Однак що робити, якщо навіть улюблена страва набридла? Можна урізноманітнити своє меню незвичайними фаршированими макаронними гніздами за рецептом Shuba. Цією ніжною та ароматною стравою ви точно здивуєте близьких. Щоб "відвідати" Італію, не обов’язково купувати квитки — достатньо приготувати незвичайну вечерю.
Як приготувати фаршировані макаронні гнізда
Інгредієнти:
- макарони гнізда — 400 г;
- свинячий фарш — 300 г;
- цибуля — 2 шт.;
- морква — 1 шт.;
- вершки – 100 мл;
- паста томатна — 2 ст. л.;
- паприка — 1 ч. л.;
- приправа до фаршу – 1 ч. л.;
- часник сушений — 1 ч. л.;
- суміш перців — 2 г;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
- лавровий лист — 1 шт.;
- сир гауда — 100 г.
Спосіб приготування:
- Цибулю та моркву почистьте. Одну цибулину наріжте невеликими кубиками та обсмажте на олії до прозорості. Додайте натерту на велику тертку моркву та посмажте протягом кількох хвилин.
- Другу цибулину натріть і додати фарш. Все посоліть, поперчіть і добре вимішайте. Отриману масу покладіть усередину макаронних гнізд.
- Макаронні гнізда з фаршем покладіть у сковороду із засмажкою та залийте повністю гарячою водою. Накрийте кришкою та тушкуйте на помірному вогні 10 хвилин.
- Для приготування соусу змішайте томатну пасту, сіль, спеції. Все перемішайте та залийте соусом макарони.
- Додайте до макаронів лавровий лист та готуйте під кришкою ще 8 хвилин. Через вказаний час посипте блюдо тертим сиром і протушкуйте ще 1-2 хвилини до розплавлення сиру.
Рекомендуємо також приготувати макарони з соусом бешамель за рецептом "Телеграфа". Ваші "макаронні" страви уплітатимуть за лічені секунди.