Не просто кексики, а сама ніжність: лінива випічка до чаю
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 44859
Простий і швидкий рецепт приготування пишних, ніжних, солодких кексів для домашнього чаювання
З кисломолочного сиру можна приготувати безліч смачних страв. Його можна їсти як самостійну страву, спекти сирники, додавати до салатів або ж використовувати у випічці.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати сирні мафіни, які просто тануть у роті. Особливо вони сподобаються любителям кокоса, інформує "Просто рецепт".
Як приготувати сирні мафіни
Інгредієнти:
- сир у брикетах — 200 г;
- вершкове масло — 100 г;
- цукор — 140 г;
- борошно — 200 г;
- яйця — 2 шт.;
- розпушувач — 10 г;
- ванільний цукор — 10 г;
- цедра з 1 лимону;
- сіль — дрібка;
- кокосова стружка для посипання.
Спосіб приготування:
- До м'якого вершкового масла додати цукор і ванільний цукор, збити міксером 1-2 хвилини до освітлення.
- Додати сир, збити.
- Не припиняючи збивати по одному додати яйця.
- Додати цедру та дрібку солі, все перемішати.
- В кінці додати борошно та розпушувач, перемішати до однорідності.
- Заповнити форми для мафінів на 2/3, вологою ложкою трохи розрівняти зверху.
- Присипати кокосовою стружкою або мигдальними пелюстками.
- Випікати сирні мафіни у розігрітій до 180 градусів духовці близько 20-25 хвилин.
А якщо ви любите пекти мафіни, рекомендуємо приготувати шоколадні кекси без борошна. Натомість у них поєднуються апельсин, авокадо, мелений мигдаль і какао.