"Найкращий подарунок - це мед!": найніжніший медовик зі сметанним кремом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 83998
Улюблений торт дитинства зі сметанним кремом
Рецептів приготування торта "Медовик" існує безліч. Його можна приготувати за класичним рецептом або спростити процес, від чого випічка не стане менш смачною.
Для приготування торта "Медовик" знадобляться найпростіші продукти та близько години вашого часу. Рецептом смакоти з нами поділилися на Instagram-сторінці "Прості рецепти".
Як приготувати торт "Медовик"
Інгредієнти:
Коржі
- вершкове масло — 150 г;
- мед — 2-3 ст. л.;
- цукор — 200 г;
- сода — 1 ч. л.;
- борошно — 300 г;
- яйця -2 шт.
Крем
- сметана — 600 г;
- цукор — 150 г.
Спосіб приготування:
- Мед, цукор, вершкове масло змішати, підігріти на маленькому вогні.
- Після появи бульбашок додати соду, перемішати (маса збільшиться). Остудити до кімнатної температури.
- Додати яйця, борошно, замісити тісто.
- Тісто розділити на дві частини, рівномірно розподілити тонким шаром на деко за допомогою лопатки або мокрими руками.
- Випікати у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 10 хвилин.
- Тим часом приготувати крем, збивши сметану із цукром.
- Коржі розрізати на чотири частини, кожен змастити кремом, зібрати торт, залишити просочитися на 3-4 години.
А якщо ви любите легкі у приготуванні торти, рекомендуємо ознайомитися з рецептом "Наполеона" у склянці. Він готується досить швидко, його можна подати на стіл гостям або взяти як перекус, якщо приготувати у паперовому стакані.