Під шубою може бути не лише оселедець: незвичайна варіація знайомого салату
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3495
Незвичайний варіант "Шуби"
Якщо за новорічні свята ви вже наїлися традиційної "Шуби" з оселедцем, пропонуємо звернути увагу на іншу варіацію цього салату. Ця страва з грибами виглядає так само святково, але за рахунок грибів її смак суттєво змінюється.
Страва виходить ситною, соковитою та апетитною. А рецептом з нами поділилися на порталі "Прості рецепти".
Як приготувати салат "Гриби під шубою"
Інгредієнти:
- буряк – 2 шт.;
- морква – 1 шт.;
- яйця – 3 шт.;
- картопля – 4 шт.;
- свіжі печериці – 400 г;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- мариновані огірки – 100 г;
- сіль за смаком;
- майонез.
Спосіб приготування:
- Цибулю та гриби дрібно нарізати.
- Цибулю викласти на розігріту з олією сковорідку, обсмажити.
- Додати гриби, обсмажити, в кінці посолити та поперчити.
- Буряк, моркву, картоплю та яйця відварити до готовності, натерти на тертці.
- Огірки натерти на тертці.
- Викласти салат шарами: картопля, обсмажені гриби з цибулею, мариновані огірки, яйця, морква, буряк.
- Кожен шар змащувати майонезною сіточкою і зверху акуратно його розмастити.
- Прикрасити салат зеленню та залишити у холодильнику на пару годин.
Раніше ми писали, як приготувати ефектний м’ясний салат "Ніжність". Він дуже смачний, ситний та легкий.