Пара крапель секретного інгредієнта — і омлет буде пишним, доки не з’їсте: незвичайний рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 23507
Цей продукт є на кожній кухні
Ароматний, пишний омлет — це один із найпопулярніших сніданків на всій землі: його готують від Японії до Америки. Відповідно, рецептів цієї страви – неймовірна кількість.
Попри популярність і простоту приготування омлету, багато кулінарів стикаються з однією проблемою. Варто тільки зняти омлет зі сковороди — і він втрачає свою пишноту. Однак Today розповідає, як за допомогою одного інгредієнта досягти пишності страви. У це складно повірити, але з проблемою впорається лимонний сік. Усього кілька крапель — і ваша страва пишніше хмарки.
Як приготувати омлет
Інгредієнти:
- молоко – 100 мл;
- холодні та свіжі яйця – 3 шт.;
- сіль, спеції – до смаку;
- олія – 1 ст. л.;
- лимонний сік – пара крапель.
Спосіб приготування:
- Яйця вбиваємо в миску, розмішуємо їх за допомогою виделки та додаємо молоко і збиваємо вінчиком.
- Яєчно-молочну масу солимо, додаємо спеції та ще раз все перемішуємо. Туди відправляємо лимонний сік.
- Розігріваємо сковороду, додаємо олію і виливаємо яєчну масу. Смажимо її на невеликому вогні під кришкою до готовності.
- Вимикаємо вогонь, даємо кілька хвилин омлету постояти. Після цього знімаємо кришку зі сковороди та подаємо омлет до столу.
Подаємо пишний омлет зі шматочком домашнього хліба та чашкою ароматної кави. Смачного.