Пара крапель секретного інгредієнта — і омлет буде пишним, доки не з’їсте: незвичайний рецепт

Читать на русском
Автор
23518
Омлет вийде пишним, як хмарка
Омлет вийде пишним, як хмарка. Фото Сегодня

Цей продукт є на кожній кухні

Ароматний, пишний омлет — це один із найпопулярніших сніданків на всій землі: його готують від Японії до Америки. Відповідно, рецептів цієї страви – неймовірна кількість.

Попри популярність і простоту приготування омлету, багато кулінарів стикаються з однією проблемою. Варто тільки зняти омлет зі сковороди — і він втрачає свою пишноту. Однак Today розповідає, як за допомогою одного інгредієнта досягти пишності страви. У це складно повірити, але з проблемою впорається лимонний сік. Усього кілька крапель — і ваша страва пишніше хмарки.

Як приготувати омлет

Інгредієнти:

  • молоко – 100 мл;
  • холодні та свіжі яйця – 3 шт.;
  • сіль, спеції – до смаку;
  • олія – 1 ст. л.;
  • лимонний сік – пара крапель.

Спосіб приготування:

  1. Яйця вбиваємо в миску, розмішуємо їх за допомогою виделки та додаємо молоко і збиваємо вінчиком.
  2. Яєчно-молочну масу солимо, додаємо спеції та ще раз все перемішуємо. Туди відправляємо лимонний сік.
  3. Розігріваємо сковороду, додаємо олію і виливаємо яєчну масу. Смажимо її на невеликому вогні під кришкою до готовності.
  4. Вимикаємо вогонь, даємо кілька хвилин омлету постояти. Після цього знімаємо кришку зі сковороди та подаємо омлет до столу.

Подаємо пишний омлет зі шматочком домашнього хліба та чашкою ароматної кави. Смачного.