Страва-бомба: такі курячі "бомбочки" стануть хітом навіть святкового столу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2520
За кожну "бомбочку" буде бійка
Якщо різноманітними стравами з курячого філе ваших рідних вже не здивувати, значить настав час експериментів. Хтось міг би подумати, що з цього продукту можна приготувати неймовірну закуску.
Рецептом незвичайних курячих "бомбочок" ділиться Shuba. Приготувати їх просто, швидко та дуже бюджетно, адже всі продукти доступні та прості. Закуска точно стане хітом святкового столу, адже від неї будуть у захваті і діти, і дорослі.
Як приготувати курячі "бомбочки" з грибами та сиром
Інгредієнти на 2 порції:
- куряче філе — 500 г;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- сир твердий — 100 г;
- печериці — 300 г;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
- рослинна олія — 3 ст. л.;
- вершки 20% — 3 ст. л.
Спосіб приготування:
- Гриби миємо, сушимо та нарізаємо кубиками. Цибулю чистимо і подрібнюємо. Обсмажуємо їх на сковороді з олією, солимо і перчимо. Додаємо натертий твердий сир та вершки, ретельно все перемішуємо.
- Миємо та сушимо м’ясо. Відбиваємо, солимо і перчимо.
- У центр підготовленого курячого філе викладаємо трохи грибного фаршу та згортаємо у "бомбочку".
- Кожну бомбочку за бажанням скріплюємо зубочисткою і загортаємо у фольгу, змащену олією.
- Відправляємо страву в розігріту до 200°С духовку на 30 хвилин. Через вказаний час знімаємо фольгу та запікаємо ще 5-10 хвилин.
Подавайте такі "бомбочки" з улюбленим гарніром. Смачного!