Жодного "гумового чобота" на вашій тарілці: один інгредієнт — і відбивна вийде найніжнішою

Читать на русском
Автор
5196
М’ясо вийде соковитим та ніжним Новина оновлена 07 лютого 2024, 07:51
М’ясо вийде соковитим та ніжним. Фото stravi.com.ua

Тепер мінералка завжди буде у вашому холодильнику

Ми любимо ніжні та золотаві відбивні та готуємо їх досить часто. Але як би ми не намагалися, іноді у нас на столі виходить не соковите м’ясо, а гумовий чобіт.

Щоб цього не сталося, Shuba пропонує замаринувати м’ясо у мінеральній воді. Саме вона зробить відбивні більш ніжними та соковитими, покращить смак та аромат та надасть страві нових відтінків. Ви можете готувати такі биточки хоч щодня – ваша родина точно буде вдячна!

Як приготувати ніжні відбивні на мінеральній воді

Інгредієнти на 8 порцій:

  • свинячий биток – 800 г
  • борошно — 250 г
  • яйце куряче, велике – 2 шт.

Для приготування маринаду:

  • часник, зубчики – 2 шт.;
  • сіль, чорний перець, часник сушений, вода мінеральна, олія – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Свинячий биток миємо і нарізаємо шматками близько 1 см. Кожен шматок ретельно відбиваємо з обох боків.
  2. В окремій ємності змішуємо всі необхідні для маринаду інгредієнти, відправляємо м’ясо, накриваємо кришкою і ставимо на ніч в холодильник.
  3. В окремій мисці збиваємо до однорідності яйця, а в іншу висипаємо борошно. Кожен шматок м’яса відправляємо спочатку в муку, потім в яйце.
  4. Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо підготовлене м’ясо і смажимо до золотистого кольору з обох боків.

Подаємо готові відбивні з картопляним пюре. Смачного.