Жодного "гумового чобота" на вашій тарілці: один інгредієнт — і відбивна вийде найніжнішою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5196
Тепер мінералка завжди буде у вашому холодильнику
Ми любимо ніжні та золотаві відбивні та готуємо їх досить часто. Але як би ми не намагалися, іноді у нас на столі виходить не соковите м’ясо, а гумовий чобіт.
Щоб цього не сталося, Shuba пропонує замаринувати м’ясо у мінеральній воді. Саме вона зробить відбивні більш ніжними та соковитими, покращить смак та аромат та надасть страві нових відтінків. Ви можете готувати такі биточки хоч щодня – ваша родина точно буде вдячна!
Як приготувати ніжні відбивні на мінеральній воді
Інгредієнти на 8 порцій:
- свинячий биток – 800 г
- борошно — 250 г
- яйце куряче, велике – 2 шт.
Для приготування маринаду:
- часник, зубчики – 2 шт.;
- сіль, чорний перець, часник сушений, вода мінеральна, олія – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Свинячий биток миємо і нарізаємо шматками близько 1 см. Кожен шматок ретельно відбиваємо з обох боків.
- В окремій ємності змішуємо всі необхідні для маринаду інгредієнти, відправляємо м’ясо, накриваємо кришкою і ставимо на ніч в холодильник.
- В окремій мисці збиваємо до однорідності яйця, а в іншу висипаємо борошно. Кожен шматок м’яса відправляємо спочатку в муку, потім в яйце.
- Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо підготовлене м’ясо і смажимо до золотистого кольору з обох боків.
Подаємо готові відбивні з картопляним пюре. Смачного.