Така "Серцеїдка" вкраде серце кожного гостя: вони точно спитають рецепт цього салату
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 921
Підійде і до свята, і до сімейних посиденьок
Набридли звичні салати? Тоді пропонуємо підкорити серця ваших гостей незвичайною "Серцеїдкою".
Чому ця страва незвичайна? Річ у тому, що важливий інгредієнт салату — курячі серця. Скуштувавши цю ніжну і легку страву за рецептом "Важно знать", всі будуть у захваті з першої вилки.
Як приготувати салат "Серцеїдка" з курячими серцями
Інгредієнти:
- 1 середня цибулина;
- 150 г сиру;
- 650 г курячих сердець;
- 4 варені круто курячі яйця;
- 5 штук. запашного перцю горошком;
- щіпка чорного перцю горошком;
- 15 мл 9% оцту;
- 20 г цукру;
- 3 шт. лаврового листа;
- майонез, чорний перець та сіль до свого смаку;
- свіжі петрушки.
Спосіб приготування:
- З курячих сердець знімаємо плівку, обрізаємо все зайве, розрізаємо і ретельно миємо. Варимо разом із лавровим листком, чорним та запашним перцем горошком протягом півгодини.
- Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими чверть кільцями. Відправляємо його в глибоку місткість, додаємо оцет, цукор та 100 мл холодної води. Все перемішуємо і залишаємо маринуватися за кімнатної температури на 15-20 хвилин. Через вказаний час зливаємо рідину.
- Варені яйця чистимо і нарізаємо соломкою. Також нарізаємо й охолоджені курячі серця. Твердий сир натираємо на великій тертці.
- Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо подрібнену петрушку, майонез, солимо, перчимо до смаку. Все перемішуємо та подаємо до столу.
А якщо ви подасте пікантний плов із лавашем. Гості здивуються незвичайним столом.