Така "Серцеїдка" вкраде серце кожного гостя: вони точно спитають рецепт цього салату

Читать на русском
Автор
921
Просто, ситно та дуже незвичайно
Просто, ситно та дуже незвичайно. Фото vazhnoznat.com

Підійде і до свята, і до сімейних посиденьок

Набридли звичні салати? Тоді пропонуємо підкорити серця ваших гостей незвичайною "Серцеїдкою".

Чому ця страва незвичайна? Річ у тому, що важливий інгредієнт салату — курячі серця. Скуштувавши цю ніжну і легку страву за рецептом "Важно знать", всі будуть у захваті з першої вилки.

Як приготувати салат "Серцеїдка" з курячими серцями

Інгредієнти:

  • 1 середня цибулина;
  • 150 г сиру;
  • 650 г курячих сердець;
  • 4 варені круто курячі яйця;
  • 5 штук. запашного перцю горошком;
  • щіпка чорного перцю горошком;
  • 15 мл 9% оцту;
  • 20 г цукру;
  • 3 шт. лаврового листа;
  • майонез, чорний перець та сіль до свого смаку;
  • свіжі петрушки.

Спосіб приготування:

  1. З курячих сердець знімаємо плівку, обрізаємо все зайве, розрізаємо і ретельно миємо. Варимо разом із лавровим листком, чорним та запашним перцем горошком протягом півгодини.
  2. Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими чверть кільцями. Відправляємо його в глибоку місткість, додаємо оцет, цукор та 100 мл холодної води. Все перемішуємо і залишаємо маринуватися за кімнатної температури на 15-20 хвилин. Через вказаний час зливаємо рідину.
  3. Варені яйця чистимо і нарізаємо соломкою. Також нарізаємо й охолоджені курячі серця. Твердий сир натираємо на великій тертці.
  4. Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо подрібнену петрушку, майонез, солимо, перчимо до смаку. Все перемішуємо та подаємо до столу.

А якщо ви подасте пікантний плов із лавашем. Гості здивуються незвичайним столом.