Ні масла, ні маргарину: фантастичне печиво всього з п’яти інгредієнтів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 46497
Приготувати їх простіше, ніж сходити до магазину
Напевно, у багатьох кулінарів виникала ситуація, коли хочеться приготувати якесь смачне печиво, але вдома немає ні масла, ні маргарину. Якщо не хочеться бігти в магазин за продуктами, на допомогу приходять прості та бюджетні рецепти з мінімумом інгредієнтів.
Тому разом з "Важно знать" поділимося рецептом пісочного печива без олії та маргарину та приготуємо ідеальну випічку на смальці. Можливо, ви згадаєте цю насолоду — так готували ще наші мами та бабусі, і їхнє печиво завжди тануло у роті.
Як приготувати печиво без масла та маргарину
Інгредієнти:
- половина склянки цукру;
- 2 склянки борошна;
- 1 яйце;
- 6 ст. л. смальцю;
- 1 ст. л. розпушувача.
Спосіб приготування:
- У глибокій мисці змішуємо цукор та яйце, збиваємо міксером. В отриману масу додаємо борошно та розпушувач, все акуратно перемішуємо.
- У тісто додаємо попередній розтоплений та охолоджений смалець. Перемішуємо ложкою, потім замішуємо тісто руками. Перекладаємо в пакет і відправляємо в холодильник на півгодини.
- Через зазначений час робимо з тіста невеликі заготовки будь-якої форми та викладаємо їх на застелене пергаментним папером деко. Відправляємо все у розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Дістаємо печиво, даємо охолонути та подаємо з улюбленою кавою. Ви поснідаєте дуже смачно.