Такі "Сніжки" просто розтануть у роті: ви приготуєте це печиво, поки сім’я прокидається

Читать на русском
Автор
10512
Печиво виходить смачним, м’яким та ніжним. Новина оновлена 03 січня 2024, 18:55
Печиво виходить смачним, м’яким та ніжним.. Фото shuba.life

Усі змішали, запікали — і готово

Якщо ви ласун, напевно у вас в закладках є рецепти найрізноманітнішого печива. Однак якщо ви хочете здивувати близьких ніжною випічкою, пропонуємо приготувати печиво "Сніжки".

Ці пухнасті білі кульки за рецептом Shuba готуються з найпростішого пісочного тіста. Готуються вони легко і просто, а в результаті у вас вийде печиво, що буквально тане в роті.

Як приготувати печиво "Сніжки"

Інгредієнти:

  • борошно пшеничне — 125 г;
  • вершкове масло — 115 г;
  • очищені волоські горіхи — 125 г;
  • цукор — 36 г;
  • екстракт ванілі — 1 ч. л.;
  • цукрова пудра — 1/2 склянки.

Спосіб приготування:

  1. Волоські горіхи злегка обсмажуємо на сухій сковороді або в духовці, даємо охолонути та подрібнюємо.
  2. Вершкове масло кімнатної температури збиваємо із цукром на середній швидкості протягом хвилини. Туди ж відправляємо ванільний екстракт та сіль, все перемішуємо на середній швидкості до однорідної суміші. Додаємо просіяне борошно подрібнені горіхи та перемішуємо на низькій швидкості до утворення крихти.
  3. Руками скочуємо з тіста невеликі кульки та на невеликій відстані викладаємо їх на лист, застелений пергаментним папером.
  4. Відправляємо заготовки в розігріту до 180°С духовку на 15-20 хвилин — печиво повинно трохи зарум’янитися, після чого залишаємо їх на деко ще на 2 хвилини.
  5. Після кожне печива обвалюємо в цукровій пудрі, даємо охолонути та ще раз присипаємо його пудрою.

Подаємо "Сніжки" з пікантною кавою з мускатним горіхом і насолоджуємося. Смачного!