Такі "Сніжки" просто розтануть у роті: ви приготуєте це печиво, поки сім’я прокидається
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 10649
Усі змішали, запікали — і готово
Якщо ви ласун, напевно у вас в закладках є рецепти найрізноманітнішого печива. Однак якщо ви хочете здивувати близьких ніжною випічкою, пропонуємо приготувати печиво "Сніжки".
Ці пухнасті білі кульки за рецептом Shuba готуються з найпростішого пісочного тіста. Готуються вони легко і просто, а в результаті у вас вийде печиво, що буквально тане в роті.
Як приготувати печиво "Сніжки"
Інгредієнти:
- борошно пшеничне — 125 г;
- вершкове масло — 115 г;
- очищені волоські горіхи — 125 г;
- цукор — 36 г;
- екстракт ванілі — 1 ч. л.;
- цукрова пудра — 1/2 склянки.
Спосіб приготування:
- Волоські горіхи злегка обсмажуємо на сухій сковороді або в духовці, даємо охолонути та подрібнюємо.
- Вершкове масло кімнатної температури збиваємо із цукром на середній швидкості протягом хвилини. Туди ж відправляємо ванільний екстракт та сіль, все перемішуємо на середній швидкості до однорідної суміші. Додаємо просіяне борошно подрібнені горіхи та перемішуємо на низькій швидкості до утворення крихти.
- Руками скочуємо з тіста невеликі кульки та на невеликій відстані викладаємо їх на лист, застелений пергаментним папером.
- Відправляємо заготовки в розігріту до 180°С духовку на 15-20 хвилин — печиво повинно трохи зарум’янитися, після чого залишаємо їх на деко ще на 2 хвилини.
- Після кожне печива обвалюємо в цукровій пудрі, даємо охолонути та ще раз присипаємо його пудрою.
Подаємо "Сніжки" з пікантною кавою з мускатним горіхом і насолоджуємося. Смачного!