Так крильця ви ще не готували: замаринуйте їх в "Кока-колі"
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 13071
Таким маринад ви точно запишете у свою кулінарну книгу
Курячі крильця мають велику популярність через те, що їх готувати просто та недовго, вони бюджетні й завжди виходять смачними. Рецептів маринаду для крилець існує велика кількість — медово-соєвий, томатний, барбекю та інші.
Сьогодні ж ми пропонуємо приготувати цю страву, замаринувавши м'ясо у… кока-колі. А рецептом з нами поділилися на порталі "Гуслянка".
Як приготувати крильця, мариновані у "Кока-колі"
Інгредієнти:
- курячі крильця – 1 кг;
- соєвий соус – 50 мл;
- паприка мелена – 1 ч. л.;
- гірчиця – 1\2 – 1 ч. л.;
- сіль, перець чорний – за смаком;
- мед – 1 ст. л.;
- часник – 1 ч. л.;
- спеції до курки чи м’яса – 1-2 ч. л.;
- кока-кола – 100 мл;
- олія соняшникова – для смаження
Спосіб приготування:
- Крильця помити, обрізати все зайве, обсушити паперовими рушниками. За бажаннями розрізати на дві частини.
- Крильця, викладені в один шар, обсмажити на добре розігрітій сковороді з олією.
- Тим часом приготувати маринад, змішавши соєвий соус з гірчицею та медом.
- Додати до маринаду паприку, сушений часник, ретельно перемішати.
- Підрум'янені крильця перевернути на інший бік, полити зверху підготовленим соусом. Розподілити по всіх крильцях.
- Залити курячі крильця "Кока-колою", продовжити смажити до повного випаровування рідини.
- Подавати до столу, присипавши кунжутом.
А якщо ви любите експериментувати з маринадами для м'яса, рекомендуємо також приготувати шашлик у маринаді з чаю. Ця страва виходить дуже ніжною і просто тане у роті.