Вийде гора медового печива з двох яєць: простий рецепт смачної випічки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 94765
Близькі з’їдять до останньої крихти
Мед любив не лише Вінні-Пух — його люблять дорослі та діти по всьому світу. А ще з медом готують найсмачнішу ароматну випічку, як, наприклад, відомий торт "Медовик".
Сьогодні ми пропонуємо приготувати медове печиво. Це не тільки смачні ласощі, а й справжній символ домашнього тепла та турботи. Його ніжне тісто, просочене ароматним медом, і легка хрумка скоринка стануть ідеальним доповненням до чаювання або чудовим частуванням на будь-яке свято. А рецептом із нами поділилися на порталі "Ukr story".
Як приготувати медове печиво
Інгредієнти:
- 100 г вершкового масла;
- 80 г цукру;
- 2 яйця;
- 140 г меду;
- 1 ч. ложка розпушувача;
- дрібка солі;
- 430 г борошна.
Також:
- яєчний білок;
- 90 г волоських горіхів.
Спосіб приготування:
- Яйця збити з цукром і сіллю.
- Додати вершкове масло, перемішати.
- Додати мед, збити міксером.
- Потроху додати просіяне борошно з розпушувачем, замісити тісто руками.
- Покласти тісто в пакет, відправити в холодильник на 15 хвилин.
- За допомогою блендера перетворити горіхи на крихту.
- Дістати тісто, розділити його на частини приблизно по 40 г.
- Скотити з тіста кульки та трохи їх розплескати.
- Майбутнє печиво змастити яєчним білком, обваляти в горіховій крихті.
- Викласти печиво на застелений пергаментом лист, запікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати оригінальне сирне печиво. Завдяки сиру текстура печива виходить неймовірно ніжною, розсипчастою.