Вийде гора медового печива з двох яєць: простий рецепт смачної випічки

Читать на русском
Автор
94765
М’яке, ароматне печиво
М’яке, ароматне печиво. Фото ukr3story.com

Близькі з’їдять до останньої крихти

Мед любив не лише Вінні-Пух — його люблять дорослі та діти по всьому світу. А ще з медом готують найсмачнішу ароматну випічку, як, наприклад, відомий торт "Медовик".

Сьогодні ми пропонуємо приготувати медове печиво. Це не тільки смачні ласощі, а й справжній символ домашнього тепла та турботи. Його ніжне тісто, просочене ароматним медом, і легка хрумка скоринка стануть ідеальним доповненням до чаювання або чудовим частуванням на будь-яке свято. А рецептом із нами поділилися на порталі "Ukr story".

Як приготувати медове печиво

Інгредієнти:

  • 100 г вершкового масла;
  • 80 г цукру;
  • 2 яйця;
  • 140 г меду;
  • 1 ч. ложка розпушувача;
  • дрібка солі;
  • 430 г борошна.

Також:

  • яєчний білок;
  • 90 г волоських горіхів.

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити з цукром і сіллю.
  2. Додати вершкове масло, перемішати.
  3. Додати мед, збити міксером.
  4. Потроху додати просіяне борошно з розпушувачем, замісити тісто руками.
  5. Покласти тісто в пакет, відправити в холодильник на 15 хвилин.
  6. За допомогою блендера перетворити горіхи на крихту.
  7. Дістати тісто, розділити його на частини приблизно по 40 г.
  8. Скотити з тіста кульки та трохи їх розплескати.
  9. Майбутнє печиво змастити яєчним білком, обваляти в горіховій крихті.
  10. Викласти печиво на застелений пергаментом лист, запікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин.

Раніше ми писали, як приготувати оригінальне сирне печиво. Завдяки сиру текстура печива виходить неймовірно ніжною, розсипчастою.