Краще, ніж вафельний торт і котлети: як зробити з готових коржів апетитну м’ясну закуску
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1015
Страва виходить ситна та особливо апетитна на вигляд
Ми ділились рецептом дуже смачних млинців. Тепер розповідаємо, як із фаршу та готових вафельних коржів приготувати ситну та апетитну страву.
Її можна подавати як на обід, так і на вечерю — ситно і дуже просто. Як приготувати, розповіли на порталі Ukr.Media.
Інгредієнти:
- 500 г м'ясного фаршу (яловичина/свинина)
- 4 вафельні листи
- 1 цибулина
- 4 яйця
- 50 мл молока
- ½ чайної ложки солі
- ½ чайної ложки чорного перцю
- 50 мл олії
Спосіб приготування:
- Розбиваємо яйця в миску з фаршем, додаємо подрібнену цибулю, часник, сіль та перець. Ретельно перемішуємо інгредієнти та вимішуємо суміш.
- Розділяємо фарш на 4 частини. Викладаємо фарш на два вафельні листи, а потім накриваємо один іншим. Розрізаємо на невеликі шматки.
- Розбиваємо яйця в миску, вливаємо молоко та перемішуємо. Вмочуємо вафлі з фаршем в яєчну суміш і викладаємо на гарячу сковороду. Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.
- Після обсмажування перекладаємо вафлі на деко, застелене папером для випічки. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин.
Виходить дуже апетитно і смачно. Також ми розповідали, як приготувати смачні смажені пиріжечки.