Усього 300 грам фаршу — і гора котлет на столі: "Виручайки" врятують у будь-якій ситуації
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 33569
Цей рецепт заощадить гроші та сили
Уявіть собі ситуацію: ви плануєте приготувати гору ситних котлет, відкриваєте холодильник і там тільки жменю фаршу. У цій ситуації вас виручать "Виручайки".
Це дуже бюджетні котлетки, які можна приготувати буквально із 300 грамів фаршу. Весь секрет у тому, що ми додамо трохи картоплі та приготуємо їх із пікантним соусом. Це відмінний варіант для ситної, швидкої та бюджетної вечері на всю родину. Рецептом ділиться Smachnonews.
Як приготувати котлети "Виручайки"
Інгредієнти на 4 порції:
- 300 г картоплі;
- 300 г свинячого фаршу;
- 1 цибуля;
- сіль, чорний мелений перець до свого смаку.
Для соусу:
- 200 мл вершків 20%;
- 100 мл кетчупу;
- суміш спецій на смак.
Спосіб приготування:
- Картоплю миємо, чистимо, натираємо на тертці та віджимаємо зайву вологу. Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю, перемішуємо.
- Картопляно-цибульну суміш змішуємо з фаршем. Солимо, перчимо і ретельно все перемішуємо. З підготовленого фаршу формуємо котлети.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією та обсмажуємо котлети по 5 — 7 хвилин з кожного боку до золотистої скоринки.
- Для приготування соусу на іншій сковороді протягом декількох хвилин прогріваємо вершки та кетчуп, солимо.
- У підготовлений соус викладаємо котлети та готуємо під кришкою ще протягом 15 хвилин.
Подаємо "Виручайки" з гречаною кашею. Близькі ахнуть від захоплення!