Досить їсти пюрешку як гарнір: з неї вийде дивовижне печиво
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1386
Близькі не здогадаються, що ви готуєте
Ніжне картопляне пюре – не лише смачний гарнір. З нього можна приготувати неймовірне печиво.
Дивним рецептом несолодкого печива ділиться Shuba. Ви можете експериментувати з різними спеціями та травами – наприклад, додати сушений кріп, петрушку, цибулю чи часник, оливки чи в’ялені помідори. Така смакота стане ідеальною закускою на вечірці або перекусом на роботі.
Як приготувати печиво з картопляного пюре
Інгредієнти на 10 порцій:
- картопля – 350 г;
- олія – 40 г;
- борошно — 100 г;
- сіль, чорний перець, суміш спецій універсальна – на свій смак;
- розпушувач – 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- Картоплю чистимо, миємо, нарізаємо великими кубиками. Відправляємо в каструлю, даємо закипіти та варимо протягом 20 хвилин після закипання.
- Зливаємо з картоплі воду, товчемо і даємо охолонути. Солимо, перчимо і додаємо приправи на свій смак. Туди ж відправляємо масло, розпушувач і просіяне борошно, замішуємо тісто.
- Виготовлене тісто ділимо на кілька частин. Кожну розгортаємо та вирізаємо з неї печиво за допомогою формочки або склянки.
- Деко застилаємо пергаментом, змащуємо олією і викладаємо печиво. За бажання присипаємо кунжутом, горіхами або маком і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин.
Незвичайне, але смачне печиво можна приготувати з розсолу. Спробуйте це неймовірно смачно.