Такого простого та смачного торта ви ще не їли: медова випічка з горіхами
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 615
Торт виходить неймовірно ніжним, ароматним та по-домашньому затишним
Мед є досить універсальним продуктом тваринного походження. Його їдять ложками, додають до чаю, маринують у ньому м'ясо або готують смачну випічку.
Рецептом такого медово-горіхового торта ми сьогодні й хочемо поділитися. Він виходить повітряним, вологим з медовою ноткою, інформує "Українська ґаздиня".
Як приготувати горіхово-медовий торт
Інгредієнти:
Коржі:
- яйця – 6 шт.,
- цукор – 200 г,
- мед – 250 г,
- борошно – 375 г,
- масло – 40 г,
- сода (не гашена) – 2 ч.л.,
- горіхи – 1 скл.
Крем:
- сметана – 0,5 л,
- цукор – 150 г.
Спосіб приготування:
- Масло розтопити і залишити трохи вистигнути. Якщо мед густий, підтопити його на водяній бані.
- Яйця збити з цукром до білого кольору.
- Додати до них масло, мед, борошно, соду.
- Тісто розділити на три частини.
- Кожну частину по черзі викладати на застелене пергаментом деко, посипати 1/3 посічених горіхів та випікати у розігрітій до 180 градусів духовці близько 10-15 хвилин.
- Для крему збити на невеликих обертах сметану з цукром.
- Розділити крем на дві частини та перемастити два коржі, верхній залишити без крему, підрівняти краї.
- Залишити настоятися при кімнатній температурі, а потім покласти в холодильник на декілька годин.
А якщо ви любите торти, приготуйте найсмачніший торт без випічки з горіхами та чорносливом. Він готується просто і виходить напрочуд смачним.