Смажена риба уже в минулому: приготуйте її у лаваші
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1348
Рибка виходить соковитою та ароматною
Любителі риби ймовірно уже приготували безліч страв із неї. Рибу маринують, запікають з овочами, смажать або варять смачну рибну юшку.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати рибу, загорнувши кожен шматочок у лаваш. Вам неодмінно сподобається це варіант приготування, інформують на порталі "Майстерня ідей".
Як приготувати рибу у лаваші
Інгредієнти:
- філе минтаю – 1500 г;
- сметана – 2 ч. л.;
- сіль – ½ ч. л.;
- яйце – 2 шт.;
- майонез – 300 г;
- лаваш – 6 шт. 20х30 см;
- діжонська гірчиця – 2 ч. л.;
- цибуля ріпчаста – шт.;
- сир – 200 г;
- петрушка – пучок.
Спосіб приготування
- Філе минтаю помити, просушити.
- Нарізати рибу порційними шматочками, посолити, поперчити, додати улюблені спеції.
- В окремому посуді збити яйце, додати майонез, діжонську гірчицю і ретельно перемішайте.
- Натерти на дрібній тертці сир, подрібнити петрушку та з’єднати з майонезною сумішшю.
- Підготувати цибулю та помідори, нарізавши їх тонкими кільцями, і викласти на лаваш.
- Залийте овочі приготованим соусом.
- Зверху овочевого шару викласти філе та знову залити соусом.
- Акуратно загорнути начинку в лаваш, формуючи конверт, і перекласти на деко, застелене пергаментом.
- Повторити процес з усіма шматочками риби.
- Збити друге яйце зі сметаною та залити отриманою сумішшю конвертики.
- Запікати рибу у попередньо розігрітій до 180 градусів протягом 30-35 хвилин.
Раніше ми публікували рецепт ніжної риби у вершковому соусі. Ніжне м'ясо риби у поєднанні з вершковим сирним соусом створює вишуканий смак, який не залишить байдужим жодного гурмана.