Обов’язково запасіться горохом для такого супчика: сім’я буде їсти його каструлями
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1097
Забудете навіть про улюблений борщ
Найпопулярнішою першою стравою у нас є класичний борщ. Однак, якщо хочеться урізноманітнити своє меню, приготуйте гороховий суп з беконом.
Насичений смак та аромат, ніжна консистенція — це все про гороховий суп з беконом за рецептом "Ідей для сніданку та вечері". Варто приготувати раз – і ця страва стане вашим фаворитом.
Як приготувати гороховий суп з беконом
Інгредієнти:
- горох – 300 г;
- вода – 2 л;
- бекон сирокопчений — 150 г;
- цибуля – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- рослинна олія — 1 — 2 ст. л.;
- лавровий лист – 1 шт.;
- сіль, перець – до смаку.
Спосіб приготування:
- Замочуємо горох на кілька годин, після ретельно його миємо. Відправляємо його в каструлю, заливаємо водою і варимо протягом 40 хвилин, потім солимо до свого смаку.
- Цибулю та моркву чистимо і нарізаємо кубиками. Відправляємо їх на розігріту сковороду з олією, обсмажуємо до м’якості.
- До овочів додаємо бекон нарізаний і обсмажуємо протягом 5-7 хвилин. Підготовлені овочі з беконом відправляємо у каструлю з горохом.
- У каструлю доливаємо необхідну кількість води та викладаємо лавровий лист. Доводимо до кипіння та варимо протягом 5 хвилин.
Подаємо гороховий суп із домашнім хлібом. Близьких за вуха не відтягнете.